Tiedote

Liiketoimintamme yhdistyi D-House Oy:n kanssa 1.5.2021

Yritysten Taloushallinnontoimistona toimiva D-House Oy ja tilitoimisto Torpan tili Oy:n yhdistivät voimansa ja Torpan tili Oy:n liiketoiminta siirtyy D-House Oy:lle 1.5.2021 alkaen.

Yhdistymisen tarkoituksena on vahvistaa taloushallinnon erityisosaamista D-House Oy:llä. ”Torpan tili Oy tuo D-House Oy valikoimaan lisää ammattitaitoa ja kokemusta. Torpan tili Oy:n henkilökunta siirtyy kokonaisuudessaan D-House Oy:n palvelukseen. Yhdistymisen myötä pystymme palvelemaan sekä D-House Oy:n että Torpan tili Oy asiakkaita entistä monipuolisemmin ja vahvalla ammattitaidolla”, toteaa D-House Oy:n toimitusjohtaja Nina Palmu.

Tuula, Tarja, Miira, Sirpa ja Tiina aloittavat kaupan myötä D-House Oy:n työntekijänä 1.5.2021 alkaen. Koko henkilöstö tulee toimimaan asiakkuuksissaan kuten aikaisemminkin, Tuula ja Tarja toimien samalla yhteyshenkilöinä Torpan tilin asiakkaille D-House Oy:llä.

”Palvelemme ilomielin jatkossakin. Nyt tukenamme on keskikokoisen yrityksen organisaatio, monipuolinen ja laadukas tuotevalikoima sekä laaja osaaminen, jota pyrimme täydentämään kattavasti myös Torpan tilin palvelutuotteilla ja palvelemaan entistäkin paremmin asiakkaita.” toteaa vastaavasti Torpan tilin yrittäjä Tuula Löfman-Lindström.

Lisätietoja:

D-House Oy / toimitusjohtaja Nina Palmu / puh. 040 555 9916, nina.palmu(at)d-house.fi
Torpan tili Oy / toimitusjohtaja Tuula Löfman-Lindström / puh. 040 160 9311, tuula.lofman(at)d-house.fi


Count Twice Oy
(Torpan tili Oy)
Rälssitie 7 A
01510 Vantaa
 
010 309 42 11
Ota yhteyttä!

Avoinna
Ma-To 9-16
Pe 9-15
 

Taloushallintoliiton
auktorisoima tilitoimisto

Rekisteriseloste
Verkkolaskutusosoite

 

Suomen Vahvimmat

Tallenna

Tallenna

Tallenna